Irkenc Hyka dhe Nora Istrefi publikojnë “Jena nda”

Yaar dhe Kanita sjellin këngën e re “Jale”

Ava Max publikon dy kënge të reja

Mc Kresha dhe Lyrical Son publikojnë këngën “Private” x Semiautomvtic

Enca publikon këngën e re “Jealous”

Podcasts

Playlist

Water Under The Bridge

Adele Buy this track

Dil e shif moj bijo

Adelina / Sabria

Hajredin Pasha

Asim Gashi

Shows

Enter the contest

Events