Ava Max publikon dy kënge të reja

August 01, 2019 - 04:32 PM - 328 views

Këngëtarja e re shqiptare e cila po bën famë në rrafshin ndërkombëtar, Ava Max, ka filluar tashmë të bëhet një emër mjaft i ndjekur në rrjetet sociale.

Ajo erdhi me dy projekte muzikore, të cilat pritet të pëlqehen nga publiku. “Blood, Sweat & Tears” si dhe “Fraking Me Out” titullohen dy këngët e reja të Ava Max.

Këngëtarja 25-vjeçare është duke punuar në këngë të tjera, e njëkohësisht është mjaft e angazhuar edhe në koncerte të ndryshme./Njeshi

Comments(0)

Log in to comment