Irkenc Hyka dhe Nora Istrefi publikojnë “Jena nda”

July 31, 2019 - 06:40 PM - 299 views

Irkenc Hykës dhe Nora Istrefi kanë bashkuar forcat përsëri, në projektin e ri muzikor.

Kënga mban titullin “Jena nda” dhe është shoqëruar edhe me videoklip.

Dy këngëtarët e njohur në muajin prill kanë publikuar bashkëpunimin e parë, me titull

Comments(0)

Log in to comment