NRG Band publikon “Kam shumë mall”

August 01, 2019 - 10:23 PM - 234 views

NRG Band sot ka publikuar projektin e ri muzikor.

Kënga mban titullin “Kam shumë mall” dhe është shoqëruar me videoklip.

Comments(0)

Log in to comment